(interim) Personeel

Waar vind ik de juiste mensen?

Het dilemma voor elke ondernemer. Waar vind ik de juist gekwalificeerde mensen zonder dat ik direct aan ze vast zit voor een langere periode? Maar toch moet de klus worden gedaan! Hoe creëren we meer verantwoordelijkheid bij onze medewerkers? Hoe begeleid ik mijn medewerkers naar een hoger niveau en welke stappen moet ik hier voor nemen?

RetailVisie kan u hierbij ondersteunen. Door ons uitgebreide netwerk van experts en vakmensen, hebben wij altijd iemand beschikbaar die inzetbaar is voor uw klus of opdracht. Dit kan zijn voor een management functie of voor een specifiek project maar ook andere medewerkers met specifieke kwaliteiten. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in de (om)scholing van uw medewerkers of door middel van coaching en begeleiding uw personeel te laten ontwikkelen danwel klaar te stomen voor nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.


Werving & Selectie


RetailVisie maakt gebruik van de meest ervaren spelers in het retail speelveld en kent derhalve de retailmarkt binnenste buiten. Op deze wijze hebben zij een aantal belangrijke spelers en dienstverleners geselecteerd. Hierdoor is er een netwerk van specialisten ontstaan die elk op hun eigen werkterrein en professie een specifieke bijdrage leveren.

Bent u dus op zoek naar mensen voor lang en/of korte termijn, op reguliere vaste of project basis, RetailVisie vindt voor u die medewerker/interimer die u zoekt.


Coaching, training en begeleiding

Veel kennis is binnen uw organisatie al aanwezig maar hoe krijg je die kennis op de juiste plek of afdeling. Dat kan zijn voor een project maar ook doordat een organisatie voor het gevoel teveel stilstaat en een push nodig heeft om vooruit te komen. Mensen verfrissen, actualiseren en voorbereiden op nieuwe situaties. Omdat de klanten daarom vragen of omdat de economische ontwikkelingen ons dwingen verder vooruit te denken.

RetailVisie kan hierbij ondersteunen. Zij hebben de trainers en coaches beschikbaar die uw organisatie kan ondersteunen om een verandering in gang te zetten of om medewerkers 'on the job' te begeleiden met nieuwe omstandigheden.