Sales en Marketing ondersteuning voor de gehele Food & Retail branche

RetailVisie meer dan 40 jaar ervaring binnen de retail!

Samen met een aantal gespecialiseerde partners, combineert RetailVisie de gedegen ervaring met een frisse visie op de toekomst waarbij de uitdagingen van het heden en de toekomst aangegaan kunnen worden.

RetailVisie zet zich met name projectmatig in en stelt zich ten doel zich terug te trekken, zodra een project is geworteld binnen de organisatie van de opdrachtgever. Een netwerk van topspecialisten zorgt ervoor dat RetailVisie 24 uur per dag gebruik kan maken van het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van kennis en creativiteit voor de retail. RetailVisie richt zich op zowel grote als kleine ondernemers danwel ketens of formules maar ook voor MKB en kleine zelfstandigen.

RetailVisie staat voor: stimuleren en waarborgen van omzet, realiseren van rendement, ontwikkeling van nieuwe formats, creatieve acties, coaching en begeleiding en scholing en training. Zowel online als offline kan het RetailVisie platvorm dit invullen.

Onze werkwijze

RetailVisie maakt gebruik van de meest ervaren spelers in het veld en heeft de gehele retailmarkt goed in kaart gebracht. Op deze wijze hebben we een aantal belangrijke spelers en dienstverleners geselecteerd en voor onze werkwijze weten te interesseren. Hierdoor is er een netwerk van specialisten ontstaan die elk op hun eigen werkterrein en professie een specifieke bijdrage leveren.

De doelstelling van RetailVisie is om met name te investeren in de diepgang van het kennisnetwerk. We zijn bereid om actief deel te nemen aan de discussie en durven hiervoor een onverbloemde bijdrage te geven.

RetailVisie heeft het voornemen om de juiste balans te zoeken tussen het belang van de consument, de ondernemer en de overheid. Hierbij gaan de lange termijn doelstellingen altijd boven het korte termijn resultaat.

Bernhard Vis

Bij diverse formules binnen de supermarktbranche heeft Bernhard zowel aan de categoriekant als binnen de disciplines marketing en communicatie zijn sporen op het hoogste niveau verdiend. Hierbij heeft hij aan de aftrap gestaan van grote integratie en wijzigingstrajecten.

Vanuit de leverancierskant heeft hij ruime ervaring opgedaan in de brood- en banketbranche. Zijn werkwijze laat zich het best door drie woorden weergeven: Visie, Inspiratie, Samenwerking

Bernhard is bereikbaar op:

E-mail: bernhard.vis@retailvisie.com

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/bernhard-vis-b281a527/n...

Hans Ravensbergen

Hans heeft zijn hele leven vanaf zijn studie gewerkt in de AGF detailhandel. Zijn passie voor gezonde voeding en mensen maken hem tot een enthousiaste verkoper.

Hij leerde uitdagingen te zien, aan te gaan en tot een succesvol einde te brengen. Als manager werkt hij hard om het beste resultaat te krijgen. Het beste resultaat niet alleen voor de omzet van bedrijven maar ook voor haar werknemers.

Hans heeft grote kennis van de detailhandel door zijn jarenlange ervaring en samen met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij in staat om nieuwe winkels, nieuwe formules op te starten en te beheren. Ook is zijn know how voor bestaande detaillisten van grote waarde.

Hans is een optimistisch en realistisch persoon. Hij is zeer enthousiast en hij werkt graag met andere mensen. Met zijn humor en zijn positieve manier van denken zal hij projecten tot een goed einde te brengen. Zijn hobby's zijn fietsen en bridgen.


hans-bij-bbs


Hans is bereikbaar op:

E-mail: hans.ravensbergen@retailvisie.com

Tel.nr.: 06 - 306 716 71

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/hansravensbergen.nl

Edgar Voortman

Zowel bij diverse retailers als producenten is Edgar werkzaam geweest vanuit verschillende functies en disciplines. Door deze veelzijdigheid heeft hij ervaring opgebouwd en kan zo op diverse niveaus werkzaam zijn.

Voordat hij actief werd bij Retailvisie bekleede hij een Category Managent functie bij een DYZ keten en hield hij zich bezig met inkoop/verkoop van Tuin producten. Daarnaast was hij projectmanager voor de ontwikkeling van het Private Label en de coƶrdinatie van schappenplannen.

Binnen zijn functies vormden het coachen en opleiden van medewerkers een belangrijk onderdeel. Zijn werkwijze kan het best worden weergegeven door: Passie, ontwikkeling en Resultaat.


Edgar Voortman.jpg


Edgar is bereikbaar op:

E-mail: Edgar.voortman@retailvisie.com

Tel.nr.: 06 - 469 439 37

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/edgarvoortman/nl

orange-2
Strategie

De markt is het domein van velen. Waar liggen uw groeikansen? Bent u voldoende onderscheidend? In deze sterk veranderende wereld is het niet eenvoudig de juiste koers te bepalen. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste richting voor uw onderneming.

Lees verder
orange-1
(interim) Personeel

Waar vindt u de juist gekwalificeerde mensen om deze (tijdelijke) klus te klaren? Hoe creƫren we meer verantwoordelijkheid bij onze medewerkers? Hoe begeleid ik mijn medewerkers naar een hoger niveau en welke stappen moet ik hier voor nemen? Dilemma's voor iedere onderneming!

Lees verder
orange-3
Actie Marketing

Hoe binden wij onze bestaande klanten blijvend aan ons? Hoe werkt een marktintroductie? Aansprekende, praktische en betaalbare acties voor diverse doeleinden hebben wij voor u beschikbaar! RetailVisie biedt u zowel online als offline succesvolle marketingtools!

Lees verder