Praktisch, resultaat- en oplossingsgericht

De praktijk is het bewijs!

Wij van Retail Visie helpen u in het helder krijgen van uw visie en te benoemen wat u wilt met uw zaak. Waar nodig zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Wij gaan met u aan de slag daar waar het allemaal gebeurt: op de winkelvloer. We verplaatsen ons in de schoenen van u als ondernemer vanuit het oogpunt van uw (potentiƫle) klant.

Dat betekent dat we kijken naar:

* wie uw klanten zijn door een klantenanalyse en een doelgroep en locatie onderzoek

* de samenstelling van uw assortiment o.b.v. omzet en marge doelstellingen

* een optimale winkelrouting met presentatie adviezen voor rendement verhoging

* ondersteuning met goede en leuke promotionele acties incl. marketing jaarkalender

* de winkel incl. huisstijl en beprijzing


Wij leren u als ondernemer zo snel mogelijk zelf de zaak te runnen en onszelf uiteindelijk overbodig te maken. Het is tenslotte ook UW winkel.


Uitgangspunt is dat voor deze vakgebieden altijd moet gelden dat er sprake is van:

Praktische en Resultaatgerichte Oplossingen.
Strategie

De markt is het domein van velen. Waar liggen uw groeikansen? Bent u voldoende onderscheidend? In deze sterk veranderende wereld is het niet eenvoudig de juiste koers te bepalen. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste richting voor uw onderneming.

Lees verder
(interim) Personeel

Waar vindt u de juist gekwalificeerde mensen om deze (tijdelijke) klus te klaren? Hoe creƫren we meer verantwoordelijkheid bij onze medewerkers? Hoe begeleid ik mijn medewerkers naar een hoger niveau en welke stappen moet ik hier voor nemen? Dilemma's voor iedere onderneming!

Lees verder
Actie Marketing

Hoe binden wij onze bestaande klanten blijvend aan ons? Hoe werkt een marktintroductie? Aansprekende, praktische en betaalbare acties voor diverse doeleinden hebben wij voor u beschikbaar! RetailVisie biedt u zowel online als offline succesvolle marketingtools!

Lees verder