Kalter Aardbeien

Het bedrijf van Annet en Richard Kalter is een aardbeienkwekerij met belevingswinkel in IJsselmuiden. Van klanten kregen ze te horen dat ze een prachtige winkel hadden echter de omzet bleef ver achter ten opzichte van hun verwachtingen.

Richard & Annet wilden dat hun winkel een rendabel bedrijfsonderdeel van hun bedrijf zou worden. Via hun collega ondernemer Huib Meinardi werd Hans Ravensbergen van RetailVisie benaderd hun daarin te adviseren.

RetailVisie heeft Richard & Annet eerst gevraagd wat hun droom was. Deze droom heeft hun geholpen hun huidige strategie te ontwikkelen. RetailVisie heeft vervolgens samen met hun deze strategie vertaalt naar de winkelvloer waarbij zaken zoals routing van de winkel, assortimentsbepaling, personeelsbeleid en advertentiebeleid aan de orde kwamen. De winkel van Richard & Annet is momenteel een volwaardig bedrijfsonderdeel met een goed bedrijfsresultaat. RetailVisie werkt momenteel met hun aan de 2.0 versie van de winkel.

Als ik aan RetailVisie denk, denk ik aan betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Ze hebben een gemeend hart voor de zaak waar ze mee bezig zijn.
Annet Kalter - Eigenaar

Ik wil graag meer informatie