Bakker Blom opent nieuwe winkel in Hasselt

Bakkerij Wim Blom opent op 2 april 2020 zijn nieuwe winkel met een geheel vernieuwde formule in het Overijsselse Hasselt. De nieuwe winkel bestaat uit een bakkerswinkel nieuwe stijl in combinatie met een koffiecorner. Door de coronacrisis blijft de koffiecorner voorlopig gesloten.

De nieuwe winkel is een resultaat van een heroriƫntatie van de bestaande formule-elementen van Ambachtsbakker Wim Blom, in combinatie met de huidige eisen van de moderne consument.

Het nieuwe winkelconcept is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen bakkerij Wim Blom, strategisch adviesbureau RetailVisie en interieurbedrijf Mint uit Raalte.

Eigentijds en functioneel

De winkel is eigentijds, modern en functioneel ingericht. De klant kan zowel alles in zelfbediening kopen of in bediening. Er is een ideale mix ontstaan waarbij kwaliteit en een goede prijsperceptie hand in hand gaan.

Nu geen feestelijkheden

De winkel wordt zonder feestelijkheden geopend, dat vindt de ondernemer niet gepast. Dit zal op een later tijdstip plaatsvinden. Het ligt in de bedoeling om de nieuwe uitstraling de komende tijd verder uit te rollen.

Zes bakkerswinkels

Wim Blom heeft in totaal zes bakkerswinkels. Vier in Zwolle en winkels in Hattem en Hasselt. In Hasselt is ook de bakkerij gevestigd, waar dagelijks het verse brood, banket en lekkernijen gemaakt worden. Met zes eigen bussen worden de ambachtelijke producten elke ochtend vroeg gedistribueerd naar de eigen winkels en vaste afnemers. Daaronder bevinden zich verzorgingshuizen, ziekenhuizen (waaronder Isala), supermarkten en bedrijfskantines in de weidse regio rondom Zwolle.

Ik wil graag meer informatie